(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Bábovka Bedřiška

Potřebné ingredience
150 g Hery, 5 vajec, 250 g krystalového cukru, 300 g polohrubé mouky, 50 g mletých lískových oříšků, 50 g nahrubo strouhané čokolády na vaření, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 250 ml mléka
Postup přípravy
Nejdřív ušleháme pevný sníh z bílků. Pak utřeme Heru se žloutky a cukrem, přidáme ostatní suroviny a nakonec lehce vmícháme sníh.
Pečeme na 160°C (každý podle své trouby).
Původně bylo v receptu 250 g Hery, ale zjistila jsem, že 150 g stačí a bábovka je vláčná.
Dobrou chuť!
Pečeme na 160°C (každý podle své trouby).
Původně bylo v receptu 250 g Hery, ale zjistila jsem, že 150 g stačí a bábovka je vláčná.
Dobrou chuť!

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KamilWokis
(upraveno)
19. 8. 2021, 11:11

nahlásit